Beldemizden Haberler

BELDEMİZDEN HABERLER

*Bu yıl Festivalimiz 25 - 26 - 27 MAYIS'TA coşkulu bir şekilde yapılacaktır।Cuma günü açılışla başlayacak olan 13. uluslararası Kültür Sanat & Tekstil Festivalimize bekliyoruz.

*3 - 8 NİSAN'DA ANKARA ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİNDE EGEM PLATFORMUNDA 8 İL ürünlerinin sergisindeyiz Kızılcabölük ve Denizlilileri A।K.M bekliyoruz.GAZİ Üniversitesi 5 evler toplantı salonunda Tolga ÇANDAR eşliğinde Kızılcabölük ürünlerinden hazırlanan, İzmir ÜÇEL Moda evinin hazırladığı defilede buluşalım.

*9 - 13 MAYIS İzmir Denizlililer Derneğinin hazırladığı 3. Denizli ürünleri sergisi Tavas Ticaret Odası öncülüğünde Kızılcabölük Yerini Aldı etkinliğimize herkesi bekliyoruz.

*Bu yıl 2.sini yapacağımız Ankara Kızılay Zafer Çarşısındaki sergi salonunda buluşalım.

*TÜRKİYE Kültür turlarımız başladı. 06.04.2007 tarihinde Çanakkale turu vardır, gitmek isteyenlerin Belediyemize müracaat etmesi yeterli.

*( AL TAKTİRİ KAZAN GEZİYİ ) BELEDİYEMİZİN her yıl olduğu gibi okullarda başarı göstermiş, Taktir ve Teşekkür Alan Gençlerimizi 30 Mart 2007 Tarihinde Çanakkale gezisi ile ödüllendiriyor.
*Server Gazi İbrahim Cengiz İlköğretim Okulu ile Beldemizde bulunan Atatürk, M. A. E. ve Hacı İbrahim AYDIN İlköğretim Okulu ile Server Gazi Belediyesi ve Belediyemiz öncülüğünde kardeş okul oldular.

*Beldemiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, Bulgaristanlı misafir öğrencilerimizi ağırlıyor.